Site Overlay

Hoşgeldiniz…

Kabak Mücver
Kabak Mücver
Rende kabak, yumurta ve unun esas olarak tanımladığı ve diğer malzemelerin çeşnilendirdiği kızartma olarak tanımlanabilir.
Karamel Sos (Islak Metot)
Şarışın Çikolata (Blonde Chocolate)
Tavuk Ciğer Pate (Terrine)
Evde Tandır
Kuzu etinin uzun sürede pişirilmesi
Portakal Kabuğu Şekerlemesi
Portakal kabuğu şekerlemesi çikolataya batırılarak, şekere bulanarak ya da pasta üzerlerine süsleme olarak kullanılabilir.
Irıish Cream Coffee
Kremalı İrlanda Viskisi
Adana Kebap (Kıyma Kebabı)
Beğendi
Kolay Hünkar Beğendi / Ali Nazik
Patlıcan ile yapılan evrilmiş beşamel sos
Kremalı ve Peynirli Domates Çorbası
Kremalı Domates Çorbası
Makaron (Fransız Mereng tarzı) (Macaron)
Pandispanya
Pandispanya
Glasaj Şekeri (Süsleme Glazürü)
Gıda boyası ile renklendirilebilen, yenilebilen yapıştırıcı olarak da kullanılan yoğun süsleme şekeri. Katılaştığında sertleşir ve ince uçlu sıkma torbası ile kullanılır. Salmonella riskine karşı pastörize yumurta akı kullanın. Yumurta akı tozu da kullanılabilir ancak nihai ürünün parlaklığı ve dokusu normal yumurta gibi olmuyor.
Altuğ'un Peynirli Füme Somon Ruloları (Roulade)
Somon Füme
Marine içinde bekletilen somon. Duman altında bırakılınca Füme Somon oluyor. Ancak fümesiz olarak Gravlaks adı altında küp küp doğranarak da servis edilebilir.
bisküvi
Bisküvi (Parlak Şekerli)
Sicilya Portakal Salatası
"Insalate di Arance - Portakal Salatası" İtalyan mutfağında sonbahar salatası olarak ilk servis (Primo Piatto - çoğul Primi Piatti) öncesi servis edilebilir.
Vişne Kulis ile Pana Kota
Pana Kota (Panna Cotta)
Pana Kota, sütlü tatlı kategorisine giren, kremalı ile yapılan hafif bir İtalyan tatlısıdır. Panna Cotta İtalyanca pişmiş krema demektir.
Pastane Poğaçası
Margarinle yapılan, sadece pastanelerde bulunan, pofuduk poğaça. Hafif Mahlep aroması ve tabii ki tereyağ yerine margarin kullanılması (Pastane maliyeti düşürmek zorunda tabii) kendine özgü tadı oluşturuyor.
Empanada Con Carne
Etli Empanada
(Empanada Con Carne - Etli Arjantin Çöreği) Empanada(s) Arjantin'in yöresel hamur işidir. Etli, Soğan-Peynirli, Jambon-Peynirli Arjantinde en çok tercih edilen içli olanlarıdır